Sunday, December 11, 2011

Duduk Rumah Jer.....

As'salam...hari ni cuti lagi...suka2....hihihihiiii....tapi just duduk rumah jer melayan si Boboi ( my new kitty ) sambil surf internet n buat my quillig craft.....ada a few order tak siapkan lagi....BO plak dok main PS2 nyer....biarlah dia, tgh gian main coz lama dah tak layan PS2 nyer tue....

Semalam dah kemas rumah sikit, hari ni maybe nak lipat kain yang berlambak tak dilipat di atas katil tue.....tengah mencari kekuatan nak mulakan melipat....bab lipat melipat kain ni liat sungguh.....huhuhuuuuu 
Tadi BO tanye juga, nak keluar pi mana2, tp cam malas je nak kuar. So lepak jer lah kat umah yer........

No comments:

Post a Comment